Young Farmers Day 2018

banner yfd3

 

 

Aanvullende informatie

Beste jonge boer,

Nog maar een paar dagen en dan springen we samen in het diepe op de Young Farmers Day. Hierbij de laatste info. 

Het programma begint om 15:00 uur, maar zorg dat je om 14:30 uur op de parkeerplaats aanwezig bent. Dit in verband met de tijd die we nodig hebben voor het aanmelden en om de middag te kunnen starten met een lekker bakje koffie. Ook ligt Radio Kootwijk in een autovrij gebied. Van de parkeerplaats naar de ingang is het ongeveer 7 minuten lopen. Parkeren is gratis. Je jas kun je kwijt in de garderobe.

Tijdens de Young Farmers Day worden er foto’s gemaakt. Wil je niet dat jouw foto op Facebook of op de website verschijnt? Laat dit dan vooraf even weten.

Heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje naar yvon@forfarmers.eu.

Tot aanstaande donderdag! 

 

Programma

14:30 uur: Ontvangst

15:00 uur: Start programma met o.a. Yvon Jaspers, Aart Bontekoning en Björn Kuipers

Aansluitend: Diner en avondprogramma met DJ Gerard Ekdom.

Naar verwachting ronden we de avond rond 21:30 uur - 22:00 uur af. 

 

Route en parkeren

De parkeerplaats bij Radio Kootwijk is ter gelegenheid van de Young Farmers Day gereserveerd voor jullie. Plan hier je route. Onze oproep aan jullie: kom samen!

 

Locatie Radio Kootwijk op afbeelding Google Maps

 

 

Organisatoren: For the Future of Farming

Samen maken we de toekomst. Samen zijn we de agrarische sector. Een sector waar we trots op zijn, die floreert én waar we ons samen voor inzetten, zodat de sector de komende decennia blijft floreren.
ForFarmers, het NAJK en Coöperatie FromFarmers hebben de handen ineengeslagen en een sterk en onderscheidend programma voor (aanstaande) jonge boeren neergezet.

Afbeelding: FF_NAJK_FromFarmers