Directeur Jan Potijk en Yvon Jaspers bezegelen de samenwerking

Samenwerking Yvon Jaspers – ForFarmers

4-3-2015

Yvon Jaspers en ForFarmers Nederland gaan het aankomend jaar samenwerken. Het doel van deze samenwerking is de boerentrots te versterken. De overtuiging van zowel ForFarmers als Yvon is dat boeren trots mogen zijn op hun bedrijf én op de mooie sector waarin ze werken. Dat mogen we samen meer laten zien. De samenwerking met Yvon maakt deel uit van de campagne “Proud to be a Farmer”.

Yvon Jaspers: “ForFarmers en ik kunnen elkaar versterken. In 2014 trad ik op voor een ledenbijeenkomst van FromFarmers in Markelo. Ik was geraakt door de betrokkenheid van de boeren bij FromFarmers én ForFarmers en het gevoel van trots wat er in en over de sector heerst. Dat mag best meer uitgedragen worden en daar kan ik ze bij helpen. Ik ga daarom graag de samenwerking met ForFarmers aan. Boeren beoefenen een geweldig vak!”

Jan Potijk, directeur ForFarmers Nederland: “De samenwerking met Yvon mag gerust uniek genoemd worden. Wij zijn ervan overtuigd dat zij als geen ander de boerentrots naar boven kan halen. We werken in een geweldige sector die bovendien een zeer positieve bijdrage aan de Nederlandse economie levert. We laten het met zijn allen echter niet genoeg zien.”

Yvon zal invulling geven aan haar rol door middel van korte video’s, columns en inhoudelijke bijdrages aan evenementen van ForFarmers. Alle filmpjes, columns en overige info met betrekking tot de samenwerking zullen met regelmaat op de website van ForFarmers Hendrix verschijnen.