ForFarmers-uitnodiging-Ladies-Days-Banner-782x200px_1

 

Graag nodigen we je uit voor de Ladies Day 2018. Samen met Yvon Jaspers gaan we dit jaar verkennen waar het heen gaat met ons eten. Hoe gedragen consumenten zich? Hoe kijken supermarkten naar de toekomst? Hoe creëren collega boerinnen hun eigen markt?
Ongetwijfeld wordt het een dag vol boeiende en inspirerende verhalen, met de humor, ontroering, verrassing en het saamhorigheidsgevoel dat je gewend bent van de Ladies Day.
 

Klik hier voor alle informatie als jij je opgegeven hebt in Oldeberkoop voor het ochtendprogramma met Yvon

Heb jij je opgegeven voor het middagprogramma met Yvon in Oldeberkoop, dan vind je hier alle laatste informatie.
 

Twee data, 7 en 14 september

De belangstelling voor de Ladies Day was de afgelopen jaren enorm. Daarom hebben we besloten om dit jaar twee Ladies Days te organiseren:

  • 7 september in Zuid-Nederland, bij CHV Noordkade te Veghel.
    Op deze locatie, een voormalige voerfabriek, worden cultuur en food gemengd tot een bijzondere nieuwe mix. Een prachtige locatie voor onze voedselverkenning!
  • 14 september in Noord-Nederland, bij Kaasboerderij de Stelp in het Friese Oldeberkoop.
    Jaarlijks vindt er op de kaasboerderij een tweedaags evenement plaats, het pompoenenweekend. Met live-muziek, tal van leuke kramen, workshops, eten en drinken is dit een unieke locatie om bij aan te sluiten. We ontvangen je daar in onze eigen tent. 

 

Opgeven voor de ochtend of de middag

Nu we een Ladies Day in Noord en Zuid organiseren ligt het voor de hand dat je naar de dichtstbijzijnde locatie komt. Dat is echter geen verplichting. Woon je in het Noorden, maar wil je graag naar Veghel komen dan is dat prima en vice versa. Wel kun je maar één Ladies Day bijwonen. 

Je kunt je opgeven voor het programma van de Ladies Day in de ochtend of in de middag. Het ochtendprogramma in Oldeberkoop (Noord-Nederland) zit inmiddels vol. Naast dit ‘programma’ met Yvon Jaspers (dat je in de ochtend of in de middag bijwoont), is er zowel in Veghel als in Olderbekoop van alles te doen en te zien, zodat je er een leuk, boeiend en compleet dagje uit van kunt maken. Meer informatie over dit 'bijprogramma' ontvang je op een later moment via e-mail.

Tijden
Meld je je aan voor de ochtend, dan start je met het programma met Yvon om 10.00 uur en na de lunch kun je deelnemen aan het bijprogramma.
Meld je je aan voor de middag, dan kun je deelnemen aan het bijprogramma vanaf 10.30 uur en neem je na de lunch deel aan het programma met Yvon, van 14.00 tot ca. 16.15 uur.