Banner Ladies Day 2017 V1

Kom naar de ForFarmers Ladies Day 2017

Wat een enthousiasme voor de Ladies Day! Helaas moeten we melden dat zowel het ochtenprogramma als het middagprogramma al vol zit. Ben je te laat en wil je toch nog graag de Ladies Day bezoeken? We zullen actiematig nog enkele kaarten vergeven. Binnenkort meer informatie hierover!  

Mede namens Yvon Jaspers nodigen we je van harte uit voor de Ladies Day 2017 op vrijdag 23 juni in onze eigen tent op het terrein van de Farm & Country Fair in Aalten. Je kunt je aanmelden voor het ochtendprogramma of middagprogramma. In beide gevallen is je deelname aan de Ladies Day ideaal te combineren met een bezoek aan de Farm & Country Fair,  het boeiende, verrassende en veelzijdige 'buitenfeest' dat dit jaar voor de 20e keer plaatsvindt.

'Bekijk het eens anders'
Bij het samenstellen van het programma van de Ladies Day 2017 hebben we goed geluisterd naar de wensen van de ladies die de eerdere edities bijwoonden.
Samen met Yvon Jaspers zetten we een paar uurtjes een andere bril op en laten we ons verrassen door wat we dan zien. Hoe zijn 3 dames uit 'Boer zoekt vrouw' die van buiten de landbouw het boerenleven in zijn gestapt anders gaan kijken naar de de agrarische sector? Hou je tijd over als je anders kijkt naar je drukke dagelijkse bestaan? Wat kun in weinig tijd doen aan je eigen 'looks' als je dat zou willen? Zomaar een paar onderwerpen die langs zullen komen op 23 juni.

Eén ding zal niet veranderen door anders te kijken: de Ladies Day 2017 zal minstens zoveel inspiratie, humor, ontroering en saamhorigheid opleveren als de voorgaande edities, met een prominente plek voor de verhalen van 'ladies uit de landbouw'.

Ochtend of middag in combinatie met de Farm & Country Fair
Je kunt je opgeven voor het programma van de Ladies Day in de ochtend of in de middag. De inloop voor het ochtend programma is om 9.30 uur en voor het middagprogramma om 13.30 uur. We ontvangen je in beide gevallen in onze gezellige tent op het terrein van de Farm & Country Fair in Aalten, met koffie, thee en lekkers.

Als je het ochtendprogramma bijwoont, dan kun je daarna tot vroeg in de avond naar hartelust rondkijken op de fair. Kom je naar het middagprogramma, dan kun je vanaf 's ochtends 10.00 uur al terecht op de fair en ook na het middagprogramma tot 21.00 uur in de avond. Dat alles maakt een bezoek aan Aalten op 23 juni zonder meer de moeite waard!

Meld je snel aan!
Dus werk en/of woon je op een boerderij? Meld je dan snel aan voor deze unieke dag, want het aantal plaatsen is beperkt!
Meteen na je aanmelding ontvang je per e-mail een bevestiging. Ongeveer een week voor de Ladies Day ontvang je een e-mail met verdere details over het programma, route, parkeren e.a.

Toegang tot de Ladies Day en de Farm & Country Fair is gratis. Wel dient ieder zich individueel aan te melden. Veranderen van de ochtend naar de middag of andersom na de aanmelding is niet eenvoudig en ook lang niet altijd nog mogelijk. Dit vanwege de grote belangstelling. Het is daarom belangrijk om meteen de goede keuze te maken.

Je gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld. Het mobiele nummer zullen wij uitsluitend gebruiken om je snel te kunnen berichten over onvoorziene situaties.

Mochten er vragen zijn, stuur deze dan naar yvon@forfarmers.eu.